Mediation in regio Purmerend

Als je in een conflictsituatie zit, wil je daar vaak zo snel mogelijk een eind aan maken. Maar hoe doe je dat, samen met de ander?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en wordt begeleid door een mediator die onafhankelijk en neutraal is. Mediation kan worden ingezet bij conflicten van verschillende intensiteit. Denk aan een (v)echtscheiding, een conflict rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid.

Direct een advocaat in de hand nemen is doorgaans af te raden. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. Mediation biedt veel voordelen: je houdt o.a. zelf grip op de oplossing en mediation is vaak veel goedkoper en van kortere duur. Beiden een advocaat inschakelen en verzeild raken in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure kan immers altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Purmerend. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je meer informatie over wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Een eerste kennismaking en intake van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om je vraag te bespreken.