Over JM Mediation

Welkom bij JM Mediation

Jeanne Mulder is als MfN- Registermediator especialiseerd in mediation bij complexe (echt)scheidingen en bij het opstellen van ouderschapsplannen. Ze helpt stellen om zo snel mogelijk een eind te maken aan de onzekere conflictsituatie waarbij ze emoties en het belang van de kinderen centraal stelt. Naast mediator is Jeanne ook SCHIP-behandelaar, de methode voor herstel van vertrouwen bij relatie en echtscheiding.

Zij is erg invoelend, luistert zonder te oordelen en laat clienten eens van een andere kant naar de situatie kijken. In haar praktijk werkt Jeanne samen met collega-mediators, advocaten en financieel adviseurs om zo alle facetten die bij het afwikkelen van een echtscheiding komen kijken, te bedienen. Wanneer je zelf (al) een financieel adviseur hebt, is het natuurlijk ook mogelijk om hem/haar erbij te betrekken. Dit kan alleen als jullie daar beiden achter staan.

MfN-gecertificeerd betekent dat Jeanne Mulder – naast een geaccrediteerde opleiding afgerond te hebben en de nodige testen/toetsen te hebben volbracht –  als mediator gebonden is aan het MfN Reglement en de Gedragsregels die gelden voor een MfN-Registermediator. Dit houdt ook in dat zij is onderworpen aan de klachtenregeling van de MfN en de tuchtraad. Om geregistreerd te zijn bij de MfN moet je kunnen aantonen dat je ervaring hebt en verbind je je aan de nascholingseisen. Zo kunnen clienten ervan op aan dat kennis en vaardigheden wat betreft mediation en aanverwante onderwerpen altijd up to date zijn.

Jeanne Mulder is tevens actief als vrijwillige buurtbemiddelaar in regio Gooi en Vechtstreek en geeft zij les aan de Academie voor Mediationopleidingen.

Neutraal en onpartijdig

Als mediator is ze altijd neutraal wat betekent dat ze geen voorkeur heeft voor een oplossing die clienten bedenken. Omdat ze onpartijdig is, behandelt ze clienten ook zo. Clienten krijgen beiden evenveel aandacht en tijd aan tafel. Het voordeel is dat clienten zelf baas zijn over het conflict, de inhoud en de oplossing. Zo houden zij grip op de oplossing en op de toekomst. In het geval dat er minderjarige kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding, zal zij altijd partijdig zijn voor de kinderen. Zij staan altijd centraal.

MfN-Registermediator CMYK          NMv

 

logo amedo