Mediation in regio Aalsmeer

Als je in een conflictsituatie zit wil je daar vaak zo snel mogelijk uit. Maar hoe doe je dat samen?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Mediation kan worden ingezet in allerlei conflictsituatie van verschillende intensiteit. Denk bijvoorbeeld aan een (langdurig) echtscheiding, een conflict rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid.

Direct een advocaat inschakelen is vaak af te raden. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. Voordelen van mediation zijn o.a. dat mediation vaak veel goedkoper en van kortere duur is en je houdt grip op de oplossing. Beiden een advocaat in de hand nemen en verzeild raken in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Aalsmeer. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke en neutrale (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je meer informatie over wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Een eerste kennismaking en intake van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om je vraag te bespreken.