Mediation in regio Alkmaar

Als je in een conflictsituatie zit wil je daar doorgaans zo snel mogelijk een eind aan maken. Maar hoe doe je dat samen met de ander?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en kan worden ingezet bij allerlei conflicten van verschillende intensiteit. Bijvoorbeeld bij een (langdurig) echtscheiding, een conflict met je ex rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid.

Direct een advocaat inschakelen is doorgaans een slecht idee. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen.  Het voordeel van mediation is namelijk dat je grip houdt op de oplossing en mediation is vaak veel goedkoper en van kortere duur. Beiden een advocaat in de hand nemen en in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure verzeild raken kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Alkmaar. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je weten wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Een intake en eerste kennismaking van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets.

Neem contact op om je vraag te bespreken.