Mediation in regio Amsterdam

Als je een conflict hebt, wil je daar vaak zo snel mogelijk een eind aan maken. Maar hoe doe je dat?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en kan worden ingezet bij allerlei conflicten van verschillende intensiteit. Denk aan een conflict rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid. Mediation is ook goed inzetbaar bij het regelen en voltooien van een scheiding.

Direct een advocaat in de hand nemen is doorgaans geen goed idee. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. Je houdt zelf grip op de oplossing en mediation is vaak veel goedkoper en van kortere duur, beide grote voordelen van mediation. Beiden een advocaat inschakelen en verzeild raken in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Amsterdam. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je meer informatie over wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Een eerste kennismaking en intake van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om je vraag te bespreken.