Mediation in regio Bussum

Als je een conflict hebt met iemand wil je daar vaak zo snel mogelijk een oplossing voor. Maar hoe pak je dat aan?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, begeleid door een onafhankelijke en neutrale mediator. Je kan mediation inzetten in allerlei conflictsituaties van verschillende intensiteit.  Denk bijvoorbeeld aan een (v)echtscheiding, een onenigheid met je ex rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid.

Direct een advocaat inschakelen is vaak af te raden. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. Mediation kent veel voordelen. Zo houd je zelf de oplossing in de hand en daarbij is mediation vaak veel goedkoper en van kortere duur. Je allebei laten bijstaan door een advocaat en verzeild raken in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Bussum. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je meer informatie over wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Een intake en eerste kennismaking van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om je vraag te bespreken.