Mediation in regio Haarlem

Als je in een conflictsituatie zit, wil je vaak zo snel mogelijk een oplossing vinden. Maar hoe doe je dat samen met de ander?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en wordt begeleid door een onafhankelijke en neutrale mediator. Mediation kan worden ingezet bij allerlei conflicten van verschillende intensiteit. Denk aan een echtscheiding, een conflict rondom de opvoeding van jullie kind(eren) met je ex, ruzie met een collega of je werkgever, met de buren of een familielid.

Direct een advocaat inschakelen is vaak af te raden. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. Voordelen van mediation: Je houdt zelf grip op de oplossing en mediation is vaak veel goedkoper en van kortere duur. Beiden een advocaat in de hand nemen en verzeild raken in een ingewikkelde, slopende en dure juridische procedure kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Haarlem. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Wil je meer informatie over wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Een eerste kennismaking en intake van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets. Neem contact met me op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om je vraag te bespreken.