Mediation in regio Lelystad

Als je in een conflictsituatie verzeild bent geraakt, wil je vaak zo snel mogelijk een oplossing vinden. Maar hoe moeten jullie dat aanpakken?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, begeleid door een onafhankelijke en neutrale mediator. Je kan mediation inzetten bij allerlei conflicten van verschillende intensiteit.  Bijvoorbeeld een conflict (met je ex) rondom de opvoeding van jullie kind(eren), ruzie met een familielid, of een conflict met je manager of een andere collega. Mediation is ook goed inzetbaar bij het regelen en voltooien van een scheiding.

Direct een advocaat in de hand nemen is vaak een slecht idee. Probeer er eerst samen met een mediator uit te komen. De voordelen van mediation zijn o.a. dat je zelf de oplossing bedenkt en mediation is vaak veel goedkoper en van kortere duur. Beiden een advocaat inschakelen en verzeild raken in een ingewikkelde, langdurige en kostbare juridische procedure kan altijd nog.

JM Mediation biedt ook conflictbemiddeling aan in regio Lelystad. Jullie kunnen onder begeleiding van een onafhankelijke (familie)mediator samen op zoek te gaan naar een oplossing waar jullie beiden achter staan.

Wil je weten wat JM Mediation voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen. Een eerste kennismaking en intake van een half uur is gratis en verplicht jullie tot niets.

Neem contact op om je vraag te bespreken.